CIF start aanleg glasvezel in het buitengebied Winterswijk

De aanleg van het glasvezelnetwerk in het buitengebied start op 4 april. De werkzaamheden van het netwerk wordt uitgevoerd door aannemer Koning & Hartman. De inwoners ontvangen van de aannemer informatie over de graafwerkzaamheden en de plaatsing van de glasvezelaansluiting thuis.

In december heeft CIF samen met de wethouder en de aannemer de schop al in de grond gezet. Het bedrijf is daarom blij dat de werkzaamheden eindelijk van start gaan. Het glasvezelbedrijf heeft eerder aangegeven dat de voorbereidingen wat langer hebben geduurd dan vooraf was ingeschat.

Wethouder Gert Jan ten Gronde is blij dat het vervolg aanstaande is.  Omdat we voorop lopen in Nederland bij de realisatie van glasvezel in het Buitengebied duurt het allemaal wat langer dan gedacht.  Dat maakt ons misschien wat ongeduldig.  Nu gaan we echter het langverwachte resultaat zien, de daadwerkelijk aanleg!

Gedetailleerde planning aanleg  Vanaf 4 april wordt een gedetailleerde planning op de website www.glasvezelbuitenaf.nl gecommuniceerd. Hier staat ook meer informatie over het aanlegproces.

Aanmelden kan nog steeds! Voor de bewoners die zich nog niet hebben aangemeld voor een glasvezelabonnement; het kan nog steeds! Het aanbod is ongewijzigd en bestaat uit een maandelijkse vastrechtvergoeding van € 9,97 en een abonnement bij één van de dienstaanbieders. Omdat u zich aanmeldt na de vraagbundelingsperiode, betaalt u wel een eenmalige aansluitbijdrage van € 239,00. De aanmelding verloopt via de dienstenaanbieders.

Dit bericht is geplaatst in Winterswijk-Ratum. Bookmark de permalink.